2011. július 30., szombat

First Cellomail

Sziasztok!

Örömmel tudatjuk, hogy oldalunk megnyitotta a kapuit !
Az oldal egyelőre így néz ki, de még sok mindennel szeretnénk kiegészíteni (pl.a videókkal, cikkekkel, interjúkkal(angolul/magyarul),képekkel)
Próbálunk minél többször minél frissebb híreket megosztani, vagy épp a régiek közül a ritkán felbukkanókat felkutatni, hogy minél érdekesebb legyen az oldal. Amíg tökéletesíteni próbálunk, néhány dolgot csak a fórumon tudunk megosztani veletek (pl,koncert dátumok) ezért elnézést. Az Apocalyptica Hungary facebook oldalát elérhetitek ha a jobb felső sarokban lévő képre kattintotok

A másik dolog amit meg szeretünk volna osztani veletek, az az, hogy a mi egyik fő célunk (persze a zenekar népszerűsítése mellet), hogy egy baráti társaságot hozzunk létre a rajongók között , és így az egymás közti információcsere minél hatékonyabb legyen . Minden fajta segítséget/támogatást szívesen fogadunk :)
Éppen ezért sajnos azt kell mondanom, hogy az oldal egyenlőre kísérleti státuszban működik, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy mekkora az igény az oldal működésére.
És íme az első posztunk a srácokról (pontosabban Mikkoról és Pertturól) egy 4 évvel ezelőtti interjú ami jó hangulatba telt , és érdekes válaszok hangzottak el, fogadjátok szeretettel. Apocalyptica Interviews In Zurich December 2007
Üvdözletel: Manala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése